Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Színes ceruza készlet

2015.09.21

12 darabos Diamant színes ceruza készlet

Egy klasszikus színes ceruza, puha és gazdagon pigmentált ceruzabéllel.
színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. Festett, kiváló minőségű cédrusfából készült hatszögletű színes ceruza készlet, normál vastagságban. A ceruzákban törésálló bél van. Jól fedő és ragyogó színek, köszönhetően a természetes pigmenteknek. A jó minőségű cédrusfa, kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétkék, sötétzöld, barna, sárga, világoskék, világoszöld, lila, narancssárga, világosbarna, fehér. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. 12 darabos, hatszögletű színes ceruza készlet Diamantszínes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak. Készlet tartalma: 12 db színes ceruza, általános színsor.

6 darabos Diamant színes ceruza készlet

Diamant színes ceruza 6 darabos készletben. A hatszögletű cédrusfa test kiválóan hegyezhető. Jól fedő és ragyogó színek. A törésálló bél természetes pigmentet tartalmaz. A színes ceruza készlet a következő színeket tartalmazza: fekete, piros, sötétzöld, sötétkék, barna, sárga. színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. 6 darabos, hatszögletű színes ceruza készlet DiamantA színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak. Egy klasszikus színes ceruza, puha és gazdagon pigmentált ceruzabéllel. Készlet tartalma: 6 db színes ceruza, általános színsor.

12 darabos natúr színes ceruza készlet

12 darabos, festetlen, natúr cédrusfából készült, hatszögletű színes ceruza készlet normál vastagságban. Jól fedő és ragyogó színek, a jó minőségű cédrusfának köszönhetően kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. 12 darabos, natúr színes ceruza készlet  Diamant Naturalszínes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak. Egy klasszikus színes ceruza, puha és gazdagon pigmentált ceruzabéllel. Készlet tartalma: 12 db színes ceruza, általános színsor.

6 darabos natúr színes ceruza készlet

6 darabos, normál vastagságú, natúr, cédrusfából készült, festetlen, hatszögletű színes ceruza készlet. Jól fedő és ragyogó színek. A jó minőségű, hatszögletű cédrusfának köszönhetően kiválóan hegyezhető. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a törésálló bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. 6 darabos hatszögletű, natúr színes ceruza készlet  Diamant Naturalszínes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak. Egy klasszikus színes ceruza, puha és gazdagon pigmentált ceruzabéllel. Készlet tartalma: 12 db színes ceruza, általános színsor.

12 darabos vastag, natúr színes ceruza készlet

Natúr, festetlen, cédrusfából készült kiváló minőségű, vastag színes ceruza készlet. Színes ceruzák, hatszögletű, vastag cédrusfa testtel és 6 mm-es vastag színes béllel. A színes ceruza készlet 12 különböző színes ceruzát tartalmaz. vastag, natúr színes ceruzák -ban levő törésálló bél átmérője 6 mm és csak természetes pigmentet tartalmaz. Jól fedő és ragyogó színek. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. 12 darabos vastag, hatszögletű, natúr színes ceruza készlet Jumboszínes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

6 darabos natúr, vastag színes ceruza készlet

6 darabos vastag, natúr, festetlen, kiváló minőségű cédrusfából készült színes ceruza készlet. A vastag, natúr színes ceruzákban levő törésálló bél átmérője 6 mm és csak természetes pigmentet tartalmaz. Jól fedő és ragyogó színek. A színes ceruza készlet mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. 6 darabos, vastag, natúr, színes ceruza készlet  JUMBOszínes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

12 darabos vastag háromszögletű színes ceruza készlet

Vastag, festett, kiváló minőségű cédrusfából készült háromszögletű színes ceruza készlet. A színes ceruza készlet 12 különböző színt tartalmaz. A háromszögletű színes ceruzákban levő bél átmérője 6 mm és természetes pigmentet tartalmaz. Mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. 12 darabos, vastag háromszögletű színes ceruza  készlet TRIANGULOKérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.

6 darabos háromszögletű, vastag színes ceruza készlet

Vastag háromszögletű színes ceruza készlet. Festett, kiváló minőségű cédrusfából készült, kiválóan hegyezhető színes ceruzák 6 különböző színben. A háromszögletű színes ceruzákban levő bél átmérője 6 mm és természetes pigmentet tartalmaz.6 darabos, vastag, háromszögletű színes ceruza készlet Triangulo Mérgező anyagot nem tartalmaz, sem a bél pigmentjei, sem a ceruza felületén levő festék. A színes ceruza használata 3 éves kor alatt nem ajánlott, tekintettel az apró részekre, amit a gyermek lenyelhet. Kérjük olvassa el és tartsa be a színes ceruza dobozán látható utasításokat. A színes ceruza készlet megfelel a D-4236, ASTM, CE és EN71 szabványoknak.