Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha extrém körülmények közt dolgozol ez a te számológéped

2018.09.30

Különleges tervezésű Citizen számológép, amiben nem tesz kárt a szálló por, a fröccsenő zsír vagy az eső sem. Kifejezetten javasolt kültéri használatra vagy szerelőműhelyekbe, akár szélsőséges környezetben is. A számológépen levő körkörös gumi perem megvédi a készüléket ütés vagy leesés esetén.


A display 12 számjegyes, könnyen olvasható. A nagy méretű folyadékkristályos kijelző 30 fokban döntött. A kézreálló nyomógombok puha gumiból készültek. Az adó levonás vagy hozzáadás hasznos azoknak, akik gyakran számolnak nettó és bruttó árakkal. Az adó rögzítése egyszerű és egy gombnyomással számolhatunk áfás árat vagy áfa mentes árat. Ha hibáztunk a törlő gomb segítségével egy karaktert javíthatunk. 3 gombos memória támogatja a bonyolult műveletek elvégzését. Így a zárójeles műveletek vagy törttel végzett számítások is megoldhatók. Az alap műveleteken túl akár százalékot számolhatunk és gyököt is vonhatunk. A displayen a műveletek jelképei megjelennek, így mindig tudjuk, hogy mi volt az utoljára megnyomott gomb.


A Citizen WR-3000 duális áramellátású a megbízható működésért. Szolár panelről és elemről is működik. Takarékos az elemmel, ha nem nyomunk meg semmilyen gombot tíz perc elteltével automatikusan kikapcsol. Az elem típusa LR44 és ha lemerült cserélhető. A puha gumi tappancsok megakadályozzák a számológép csúszását és kímélik a bútorok felületét. A Citizen WR-3000 méretei valahol a zsebszámológép és az asztali számológép között van. Közepes méretű, zsebben is elfér, de egy klasszikus zsebszámológép méreteit meghaladja. Színválaszték nem áll rendelkezésre, csupán fekete színben elérhető, de egy ipari célra gyártott számológép esetében ez nem is alapvető szempont.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.