Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorjázó sniccer szike

Fémbetétes sniccer kis méret 9 mm kitolható és visszahúzható pengével

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas sniccer. Anyagában is erősített, fém megvezetővel szerelt műanyag házas sniccer. A szike penge 12 él - részből (szegmensből) áll. A sniccer végében pengetörő található. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge több pozícióban is rögzíthető. Az elhasználódott pengerész letörhető ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 9 mm. Ipari munkákra, sorjázó, bontás vagy otthoni felhasználásra mint szőnyeg, tapétavágó, barkács és hobbi célokra is egyaránt megfelelő sniccer. Színek: kék, sárga és narancssárga.

Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] fémbetétes kis méret 9 mm visszahúzható pengével Eagle TY518 - Sniccer

Eagle TY518 - Sorjázó - Szike - Snitzer

Tapétavágó kés, snitzer műanyag nagy, visszahúzható és kitolható, 18 mm széles pengével

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas sniccer. Kedvező árú műanyag házas, bordázott felületű sniccer. A szike penge 7 él - részből áll. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge huszonegy különböző ponton rögzíthető. A sniccer végében pengetörő található. Az elhasználódott sniccer penge rész letörhető ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 18 mm. Ipari munkákra, sorjázó, bontás vagy otthoni felhasználásra mint tapétavágó, szőnyeg vágásra hobbi és barkács célokra egyaránt alkalmas sniccer. Színek: kék, sárga és narancssárga.

Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] műanyag  nagy, visszahúzható, 18 mm széles pengével Eagle TY517 - Sniccer

Eagle TY517 - Snitzer - Sorjázó - cutter

Sniccer, szike műanyag kicsi, 9 mm széles visszahúzható pengével
Tapétavágó, sniccer, sorjázó, szike

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas barkácskés snitzer. Kedvező árú műanyag házas sniccer. A szike penge 12 élrészből (szegmensből) áll. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge több pozícióban is rögzíthető. A sniccer végében található a pengetörő. Az elhasználódott sniccer penge rész letörhető, ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 9 mm. Ipari munkákra, bontás, sorjázó, vagy otthoni felhasználásra mint szőnyeg, tapétavágó barkács és hobbi célokra egyaránt megfelel. Színek: kék, sárga és narancssárga. Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] műanyag kicsi, 9 mm széles visszahúzható pengével Eagle TY516 - Sniccer

Eagle TY516 - Snitzer - Sorjázó - Vágókés

Sorjázó sniccer penge, 9 mm -es szike penge a kis sniccer -hez 12 darabos
Törhető, tartalék sniccer penge
Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült 9 mm -es tartalék szike penge, a kis méretű barkácskésekhez. Csomagolás 12 darab műanyag tokban. snitzer penge szélessége 9 mm. A sorjázó sniccer penge szike penge 12 szegmensből áll. A használat során az elhasználódott részt letörve újabb éles felülethez jutunk.
Eagle TY514 - Tartalék snitzer penge, törhető a kis méretű sniccer -hezTartalék törhető szike penge 18 mm -es sniccer penge a nagy barkácskéshez 12 darabos Eagle TY515

Tartalék törhető szike penge 18 mm -es sniccer penge a nagy sniccer -hez 12 darabos
Törhető, tartalék sniccer penge
Tartalék törhető szike penge, sniccer penge a nagyobb méretű barkácskésekhez. A snitzer penge szélessége 18 mm. Csomagolás 12 darab műanyag tokban.
A szike penge 7 szegmensből áll. A használat során az elhasználódott részt letörve újabb éles felülethez jutunk.
Eagle TY515 - Tartalék sorjázó penge, törhető a nagyobb méretű sniccer -hez.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Blood albatross plan

(AHeirergyFeero, 2018.10.08 10:40)

Poids est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/la-composition-du-cialis/

Favourable Blood Intimidate associated with older people

(AjeottPant, 2018.08.01 10:42)

Torsion bras de quelqu'un est comment calleux votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par de vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-20mg-cpr4-prix-en-pharmacie/