Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sorjázó sniccer szike

Fémbetétes sniccer kis méret 9 mm kitolható és visszahúzható pengével

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas sniccer. Anyagában is erősített, fém megvezetővel szerelt műanyag házas sniccer. A szike penge 12 él - részből (szegmensből) áll. A sniccer végében pengetörő található. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge több pozícióban is rögzíthető. Az elhasználódott pengerész letörhető ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 9 mm. Ipari munkákra, sorjázó, bontás vagy otthoni felhasználásra mint szőnyeg, tapétavágó, barkács és hobbi célokra is egyaránt megfelelő sniccer. Színek: kék, sárga és narancssárga.

Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] fémbetétes kis méret 9 mm visszahúzható pengével Eagle TY518 - Sniccer

Eagle TY518 - Sorjázó - Szike - Snitzer

Tapétavágó kés, snitzer műanyag nagy, visszahúzható és kitolható, 18 mm széles pengével

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas sniccer. Kedvező árú műanyag házas, bordázott felületű sniccer. A szike penge 7 él - részből áll. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge huszonegy különböző ponton rögzíthető. A sniccer végében pengetörő található. Az elhasználódott sniccer penge rész letörhető ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 18 mm. Ipari munkákra, sorjázó, bontás vagy otthoni felhasználásra mint tapétavágó, szőnyeg vágásra hobbi és barkács célokra egyaránt alkalmas sniccer. Színek: kék, sárga és narancssárga.

Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] műanyag  nagy, visszahúzható, 18 mm széles pengével Eagle TY517 - Sniccer

Eagle TY517 - Snitzer - Sorjázó - cutter

Sniccer, szike műanyag kicsi, 9 mm széles visszahúzható pengével
Tapétavágó, sniccer, sorjázó, szike

Hobbi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas barkácskés snitzer. Kedvező árú műanyag házas sniccer. A szike penge 12 élrészből (szegmensből) áll. A csúszózáras retesz segítségével a visszahúzható és kitolható szike penge több pozícióban is rögzíthető. A sniccer végében található a pengetörő. Az elhasználódott sniccer penge rész letörhető, ha elfogyott cserélhető. A rozsdamentes szike penge szélessége 9 mm. Ipari munkákra, bontás, sorjázó, vagy otthoni felhasználásra mint szőnyeg, tapétavágó barkács és hobbi célokra egyaránt megfelel. Színek: kék, sárga és narancssárga. Pvc tokban szállítjuk.Barkácskés [snitzer] műanyag kicsi, 9 mm széles visszahúzható pengével Eagle TY516 - Sniccer

Eagle TY516 - Snitzer - Sorjázó - Vágókés

Sorjázó sniccer penge, 9 mm -es szike penge a kis sniccer -hez 12 darabos
Törhető, tartalék sniccer penge
Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült 9 mm -es tartalék szike penge, a kis méretű barkácskésekhez. Csomagolás 12 darab műanyag tokban. snitzer penge szélessége 9 mm. A sorjázó sniccer penge szike penge 12 szegmensből áll. A használat során az elhasználódott részt letörve újabb éles felülethez jutunk.
Eagle TY514 - Tartalék snitzer penge, törhető a kis méretű sniccer -hezTartalék törhető szike penge 18 mm -es sniccer penge a nagy barkácskéshez 12 darabos Eagle TY515

Tartalék törhető szike penge 18 mm -es sniccer penge a nagy sniccer -hez 12 darabos
Törhető, tartalék sniccer penge
Tartalék törhető szike penge, sniccer penge a nagyobb méretű barkácskésekhez. A snitzer penge szélessége 18 mm. Csomagolás 12 darab műanyag tokban.
A szike penge 7 szegmensből áll. A használat során az elhasználódott részt letörve újabb éles felülethez jutunk.
Eagle TY515 - Tartalék sorjázó penge, törhető a nagyobb méretű sniccer -hez.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.