Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hegyező

Ceruza hegyező 1 lyukú fém - Ceruzahegyező

Ceruza hegyező 1 lyukú fém ceruzahegyező
Ceruza hegyező Egy lyukú fém ceruzahegyező. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas hegyező. A ceruzahegyező lyukátmérője 8 mm, így minden általánosan elterjedt ceruzát ki lehet vele hegyezni, függetlenül a keresztmetszet alakjától.

Ceruza hegyező 2 lyukú fém Ceruzahegyező

Ceruza hegyező 2 lyukú fém ceruzahegyező
2 lyukú fém ceruzahegyező Két lyukú fém hegyező. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére egyaránt alkalmas ceruzahegyező. A normál, 8 mm -es lyukméret mellett van egy nagyobb lyuk, ami 10.6 mm -ig fogadja a ceruzákat. A hegyező mindkét éle csavarral rögzített.

Faber Castell Grip - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező

Faber Castell Grip - Ezüst szürke - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező
Faber Castell Grip tartályos hegyező - Ezüst szürke Tripla tartályos ceruzahegyező ezüst szürke színben. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező egyik lyukátmérője 8 mm, a másik lyukátmérő 9 mm.

Faber Castell Grip tartályos hegyező tripla ceruzahegyező

Faber Castell Grip - Fekete - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező
Faber Castell Grip tartályos ceruzahegyező - Fekete Tripla tartályos ceruzahegyező fekete színben. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező egyik lyukátmérője 8 mm, a másik lyukátmérő 9 mm.

Faber Castell Grip - Kék - tartályos hegyező tripla hegyező

Faber Castell Grip - Kék - tartályos hegyező tripla hegyező
Faber Castell Grip tartályos hegyező - Kék Tripla tartályos ceruzahegyező kék színben. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező egyik lyukátmérője 8 mm, a másik lyukátmérő 9 mm, míg a harmadik lyukátmérő 10 mm.

Faber Castell Grip - Piros - tartályos hegyező tripla hegyező

Faber Castell Grip - Piros - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező
Faber Castell Grip tartályos ceruzahegyező - Piros Tripla tartályos ceruzahegyező piros színben. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező egyik lyukátmérője 8 mm, a másik lyukátmérő 9 mm.

Faber Castell Grip - Zöld - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező 

Faber Castell Grip - Zöld - tartályos hegyező tripla ceruzahegyező
Faber Castell Grip tartályos ceruzahegyező - Zöld Tripla tartályos ceruzahegyező zöld színben. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező egyik lyukátmérője 8 mm, a másik lyukátmérő 9 mm, míg a harmadik lyukátmérő 10 mm.

Faber Castell tartályos hegyező Mini Grip ceruzahegyező 

Faber Castell tartályos hegyező Mini Grip ceruzahegyező
Faber Castell Mini Grip tartályos ceruzahegyező Egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos hegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm, így minden általánosan elterjedt vékony ceruzát ki lehet vele hegyezni.

Lyra Groove tartályos hegyező dupla ceruzahegyező 

Lyra Groove tartályos ceruzahegyező dupla hegyező
Lyra Groove dupla tartályos ceruzahegyező Egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező. A vékony és vastag ceruzák hegyezésére egyaránt alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm és 11 mm, így minden általánosan elterjedt ceruzát ki lehet hegyezni.

Maped Clean tartályos hegyező egy lyukú hegyező

Maped tartályos hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Kék
Maped Clean egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Kék Maped Clean egy lyukú műanyag tartályos hegyező kék színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. A tartályos ceruza hegyező előnye.

Maped Clean tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Piros - Pink
Maped Clean egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Piros - Pink Maped Clean egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező piros-pink színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. A tartályos ceru..

Maped Clean tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped Clean tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Zöld
Maped Clean egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Zöld Maped Clean egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező zöld színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. A tartályos ceruza hegyező elő..

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Lila
Maped Igloo egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Lila Maped Igloo egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező lila színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm.

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Narancssárga
Maped Igloo egy lyukú tartályos ceruzahegyező Maped egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező narancssárga színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm.

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped Igloo tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Világoskék
Maped Igloo egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Világoskék Maped egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező világoskék színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. 

Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező

Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Kék
Maped Shaker egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Kék Maped Shaker egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező kék színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. A tartályos ceruza hegyező előnye, hogy nem szóródik szét a forgács.

Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező
Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Piros
Maped Shaker egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Piros Maped Shaker egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező piros színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. 

Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Zöld 

Maped Shaker tartályos ceruza hegyező egy lyukú ceruzahegyező - Zöld
Maped Shaker egy lyukú tartályos ceruzahegyező - Zöld Maped Shaker egy lyukú műanyag tartályos ceruzahegyező zöld színben. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A hegyező lyukátmérője 8 mm. 

Olcsó ceruza hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző 
Olcsó hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző
Olcsó ceruzahegyező Egy lyukú műanyag hegyező. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas olcsó ceruzahegyező. A ceruza hegyező lyukátmérője 8 mm, így minden általánosan elterjedt ceruzát ki lehet vele hegyezni, függetlenül a keresztmetszet alakjától.

Repülő alakú hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző 

Repülő alakú ceruza hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző
Vadászrepülőgép alakú ceruza hegyező Egy lyukú műanyag vadászrepülőgép alakú ceruza hegyező. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas ceruzahegyező. A ceruza hegyező lyukátmérője 8 mm, így minden általánosan elterjedt vékony ceruzát ki lehet vele hegyezni.

Tartályos ceruza hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző 

Tartályos ceruza hegyező 1 lyukú ceruzahegyező ceruzafaragó hegyző
Tartályos ceruza hegyező Egy lyukú műanyag tartályos ceruza hegyező. A vékony ceruzák hegyezésére alkalmas tartályos ceruzahegyező. A ceruza hegyező lyukátmérője 8 mm, így minden általánosan elterjedt ceruzát ki lehet vele hegyezni.